Upoznajte se s nama

Zoran Pavletić

LOGISTIČKI VODITELJ

Zoran Pavletić je osnivač i predsjednik Udruge Arteco Pavletić, s vizijom kombiniranja umjetnosti i ekologije. Kao umjetnik-poduzetnik, Zoran je razvio jedinstven koncept rada udruge, stvarajući skulpture od ekološki prihvatljivih materijala poput piljevine i vinove loze. Njegova misija je podržati mlade, umjetnike amatere i stanovnike ruralnih područja, te ih potaknuti da postanu vođe u svojim zajednicama. Njegov inovativni pristup, “umjetnost u održivom razvoju”, prepoznat je od strane Ministarstava Kulture i medija te Znanosti i obrazovanja za koje je postao predavač na temu održivog razvoja u umjetnosti. Iako mu je izvorno zanimanje dimnjačar, Zoran je svjestan važnosti neformalnog kao i cjeloživotnog obrazovanja te je proširio svoje znanje završivši knjigovodstvenu školu na visokom učilištu Algebra te je na poslovnom učilištu Experta stekao diplomu za EU project managera. Uz još niz neformalnih edukacija o upravljanju organizacijom i ljudima u civilnom sektoru postao je i student likovne akademije u Ljubljani. Njegova predanost i doprinos u radu s mladima donijeli su mu priznanja na nacionalnoj razini, uključujući i ulazak u petu generaciju Akademije poslovnih vještina.

Igor Spetič Speja

PROGRAMSKI VODITELJ

Igor Spetič Speja, poznatiji kao Speja, je trener s impresivnih 40 godina iskustva u radu s mladima. Rođen u Splitu, Speja je stekao reputaciju kao inovator u području neformalnih pedagoških alata. Kroz godine, završio je niz edukacija poput TOT, Power of NFE i TIC. Njegove vještine su: inovator u području neformalnih pedagoških alata, voditelj, mentor, krizni menadžer, koordinator u uključivanju mladih u aktivno građanstvo, motivator, kreator promjena, razvijač pedagoških neformalnih alata za integraciju u formalni sektor, voditelj kluba mladih, koordinator radionica mentalnog zdravlja, koordinator sinergijskih aktivnosti, podrška mladima u projektnim aktivnostima.

Ena Jakovac

Koordinatorica

Bok!! 🙂 Ja sam Ena Jakovac iz Starog Petrovog Sela. Jako volim životinje. Smatram se kreativnom i svestranom osobom.

Petra Vuleta

Koordinatorica

Bok, ja sam Petra Vuleta. Svoje vrijeme volim provoditi čitajući i učeći nove stvari. Volim stjecati nova znanja i upustiti se u nova iskustva.

Petra Šakota

Pozdrav, moje ime je Petra Šakota, rođena sam u Slavonskom Brodu. Imam 20. godina, trenutno sam studentica preddiplomskog studija sportski menadžment u Splitu. Opisala bih se kao odgovorna, osjećajna i iskrena osoba, skromna i odlučna u postizanju svojih ciljeva.

Filip Milić

Moje ime je Filip Milić. Volim provoditi vrijeme čitajući knjige i učiti nove stvari. Trenutno radim na razvijanju svojih vještina i trudim se biti bolja osoba svakog dana.

Nina Milinković

Bok!!! Moje ime je Nina Milinković. Dolazim iz Slavonskog Broda te sam studentica na Fakultetu turizma i ruralnog razvoja u Požegi. Volim putovati i upoznavati nove ljude kroz razne projekte. Opisala bih se kao vrlo znatiželjnom i opuštenom osobom. Najveća želja mi je posjetiti što više država sa svojim prijateljima te živjeti život punim plućima.

Laura Mesaroš

Ja sam Laura Mesaroš. Imam 18 godina. Volim pse, glazbu, serije, druženja i putovati. Smatram da sam komunikativna i svestrana osoba. Veliki sam ekstrovert i vrlo sam pristupačna.

User icons created by Freepik - Flaticon

Dora Fligić 

Članica Kluba mladih

User icons created by Freepik - Flaticon

Ester Faccio Andrijić

Članica Kluba mladih

Barbara Pešutić

Pozdrav, moje ime je Barbara Pešutić. Dolazim iz manjeg mjesta nedaleko Slavonskog Broda, Lužani. Moja komunikativnost, druželjubivost i volja za upoznavanjem novog pomaže mi u želji da slijedim svoje srce. Priroda je moj “bijeg” od stvarnosti, a njezinu ljepotu obožavam “zarobiti” svojim najdražim hobijem, fotografijom. 

Lea Pešutić

Bok, ja sam Lea Pešutić. Imam 15 godina. Drugo ime mi je “svestrana”. Imam razne hobije te se još uvijek pronalazim. Obožavam životinje, sport, modu, prirodu. Jako sam kreativna i maštovita što mi uvelike pomaže u postizanju ciljeva. Nogomet je moja prva ljubav, što znači da sam timski igrač te se volim družiti i upoznavati nove ljude.

Petra Alaber

Bok! Ja sam Petra Alaber, imam 17 godina i dolazim iz Slavonskog Broda gdje pohađam treći razred Tehničke škole Slavonski Brod. Zanimaju me tehnologija i strojarstvo te digitalne vještine, posebice umjetna inteligencija. Kreativna sam osoba, stoga volim kombinirati pisanje i crtanje stvaranjem stripova. Volim glazbu, prirodu i druženje s ljudima!

User icons created by Freepik - Flaticon

Laura Sudar

Članica Kluba mladih

User icons created by Freepik - Flaticon

Megi

Članica Kluba mladih

User icons created by Freepik - Flaticon

Paula

Članica Kluba mladih

User icons created by Freepik - Flaticon

Tea

Članica Kluba mladih

Podružite se s nama

Dobrodošli na forum našeg portala za mlade! Ovdje možete razmjenjivati mišljenja, dijeliti iskustva i upoznati se s drugim mladima koji dijele vaše interese i strasti. Bilo da ste umjetnik, ekolog, volonter ili jednostavno osoba koja želi doprinijeti svojoj zajednici, ovo je mjesto gdje možete pronaći srodne duše. Pridružite se raspravama, postavite pitanja ili podijelite svoje priče. Zajedno možemo stvarati jaču, povezanu i informiranu zajednicu mladih!

Saznajte što smo sve radili

Strategija Kluba mladih

Organizirajte redovite radionice, seminare i treninge iz područja ekologije, umjetnosti, društvenog poduzetništva i održivog razvoja.

Proširiti postojeće Erasmus+ projekte i inicirati nove, potičući razmjenu znanja i iskustava s mladima iz različitih europskih zemalja.
Raditi s lokalnim vlastima, školama i drugim organizacijama kako bi se osiguralo da mladi imaju pristup resursima i prilikama koje Klub nudi.
Nastaviti s praksom korištenja recikliranog materijala i promicanje održive prakse unutar Kluba i šire zajednice.
Ojačati online prisutnost kroz društvene mreže, web stranice i druge platforme kako bi se povećala svijest o aktivnostima Kluba i privukli novi članovi i partneri.

Plan razvoja do 2027. godine

2024.

2025.

2026.

2027.

Vizija

Biti prepoznatljiv lider u osnaživanju mladih kroz umjetnost, ekologiju i društveno poduzetništvo, potičući održivi razvoj i međukulturalnu razmjenu na lokalnoj, nacionalnoj i europskoj razini.

Misija

Kroz neformalno obrazovanje, umjetničke i ekološke inicijative, pružiti mladim alatima, znanje i prilike za osobni i profesionalni razvoj, potičući ih da postanu aktivni građani koji doprinose održivom razvoju svojih zajednica.

Ciljevi

Osnažiti 500 mladih do 2027. godine kroz različite programe i inicijative Kluba, potaknuti stvaranje novih lokalnih ekoloških i umjetničkih projekata te proširiti mrežu partnerstava na više europskih organizacija.

Pridruži nam se!


Zainteresirani ste za umjetnost, ekologiju, društveno poduzetništvo ili želite biti dio promjena u svojoj zajednici? Udruga Arteco Pavletić otvorena je za sve mlade ljude željne znanja, iskustva i aktivnog doprinosa društvu. Kao član, imat ćete priliku sudjelovati u raznim projektima, radionicama, razmjenama i događanjima koje organiziramo. Osim toga, bit ćete dio mreže mladih koji se međusobno podržavaju, inspiriraju i zajedno rastu. Ako ste spremni postati dio naše obitelji, ispunite pristupni formular i započnite svoje putovanje s nama. Vaša budućnost počinje ovdje!

Ulica Ante Starčevića 29,
Malino, 35250 Oriovac,
Republika Hrvatska