DATUM OBJAVE:

Spejin trening

Tijekom jednog vikenda, Speja, glavni voditelj organizacije OIP Posejdon, pridružio nam se u plodnoj raspravi u našem Klubu mladih. Bili smo prepuni uzbuđenja dok smo ulazili u razgovor o promjenama koje smo zamislili za našu zajednicu i utjecajne projekte koje bismo smo željeli provesti. Vikend je bio pravo iskustvo učenja za sve nas.

Dok smo se okupljali u našem klubu, strastveno smo dijelili svoje ideje o transformaciji naše zajednice na bolje. Spejini neprocjenjivi uvidi i smjernice bili su ključni u pročišćavanju naše vizije i njezinom pretvaranju u konkretne akcijske planove. Uz Spejino bogato iskustvo, osjećali smo se osnaženo i motivirano da napravimo stvarnu razliku.

Jedan od vrhunaca našeg vikenda bio je detaljan razgovor o programu razmjene mladih koji smo željeli predložiti. Razmišljali smo o idejama, razgovarali o potencijalnim partnerima i zacrtali korake za stvaranje uvjerljivog prijedloga. Vidjela se Spejina stručnost u međunarodnim projektima, a sa sastanka smo otišli s dobro definiranim planom naše razmjene mladih.

Tijekom vikenda nismo samo razgovarali o našim težnjama, već smo i dijelili priče o prošlim projektima i iskustvima, što je poslužilo kao neprocjenjiva lekcija. Spejine anegdote nisu bile samo inspirativne, već su nudile i praktične savjete koje bismo mogli primijeniti na vlastite inicijative.

Sve u svemu, vikend sa Spejom bio nam je fantastična prilika za učenje, rast i usavršavanje naših ciljeva. Otišli smo s obnovljenim osjećajem svrhe i jasnim planom za naše projekte zajednice. Nismo mogli poželjeti inspirativniji i produktivniji vikend i uzbuđeni smo što možemo provesti svoje ideje u djelo kako bismo stvorili pozitivne promjene u našoj zajednici.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email