DATUM OBJAVE:

Branimirov trening i interkulturalna večer

Naš tečaj o upravljanju sukobima s Branimirom bio je prosvjetljujuće iskustvo. Branimirova stručnost u tom području omogućila nam je da dobijemo dragocjene uvide u učinkovito rješavanje sukoba. Naučili smo mnoštvo tehnika i strategija koje ne samo da su poboljšale naše vještine rješavanja sukoba, već su se obogatile i naše sposobnosti međuljudske komunikacije.

Nakon intenzivnog treninga, imali smo priliku opustiti se tijekom interkulturalne večeri s volonterima iz različitih sredina. Ovaj divan događaj omogućio nam je da uronimo u različite kulture kroz okuse internacionalne kuhinje. Isprobavanje hrane iz drugih zemalja nije bila samo gastronomska avantura, već i prilika da cijenimo raznolikost i jedinstvo unutar naše grupe.

Tijekom našeg razgovora s Branimirom razgovarali smo o uzbudljivoj perspektivi — programu razmjene mladih u Njemačkoj koji je zakazan za rujan. Branimirovo vodstvo i podrška u planiranju našeg sudjelovanja bili su neprocjenjivi. Njegovi uvidi u logističke i kulturne aspekte razmjene pojačali su naše iščekivanje nadolazećeg putovanja.

Sve u svemu, naše vrijeme s Branimirom bilo je savršena mješavina osobnog razvoja kroz obuku upravljanja sukobima, kulturnog istraživanja kroz interkulturalnu večer i iščekivanja obećavajuće razmjene mladih u Njemačkoj. Bio je to vikend ispunjen učenjem, zbližavanjem i uzbudljivim izgledima za budućnost.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email