DATUM OBJAVE:

ČETVRTI PARTNERSKI SASTANAK & ZAVRŠNA KONFERENCIJA PROJEKTA „JAČANJE KAPACITETA ZA OSNAŽIVANJE LOKALNE ZAJEDNICE“

Dragi naši čitatelji i pratitelji, obavještavamo vas da smo 19.04.2023. proveli četvrti partnerski sastanak i završnu konferenciju projekta „Jačanje kapaciteta za osnaživanje lokalne zajednice, UP.04.2.1.11.0155.

Projekt je provela udruga Arteco Pavletić u partnerstvu s udrugom Connect IT, Udrugom mladih Feniks Oroslavlje te Udrugom gluhih i nagluhih Nova Gradiška. Provedbeno razdoblje bilo je od 19.04.2022. do 19.04.2023. na području Brodsko-posavske županije i Krapinsko-zagorske županije.

Svrha projekta bila je ojačati kapacitete prijavitelja i partnera, kao organizacija civilnog društva, s ciljem unaprjeđenja samih organizacija radi širenja mogućnosti njihovog doprinosa svojim lokalnim zajednicama.

Na oba događaja prisustvovali su predstavnici i zaposlenici udruga uključenih u projekt.

Partnerski sastanak sastojao se od analize provedenih projektnih aktivnosti, njihovog tijeka i ciljeva koji su uspješno postignuti.

Završnu konferenciju obilježila je razmjena iskustava među partnerima. Razgovarali smo o izazovima s kojima smo se suočili, kao i lekcijama koje smo naučili. Zaključili smo da je projekt ostavio dugotrajan, pozitivan trag na naše organizacije te da su poticanje i podrška suradnje različitih oblika organizacija civilnog društva od izuzetne važnosti za rast i razvoj lokalnih zajednica.

Zahvaljujemo svima koji su sudjelovali u projektu te svojim trudom i inovativnošću obogatili duh naših organizacija!

Više o projektu možete saznati ovdje:
https://arteco.hr/eu-projekti/jacanje-kapaciteta-za-osnazivanje-lokalne-zajednice/

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email