DATUM OBJAVE:

SEDMI DAN GREENER EU-ROPE (ERASMUS+) RAZMJENE MLADIH

27.09.2022., u Malinu, pod vodstvom udruge Arteco Pavletić, održao se sedmi dan GREENER EU-ROPE razmjene mladih u sklopu Erasmus+ programa, sufinanciranog od Europske unije.

Sedmi dan sudionici su proveli u dubljoj samorefleksiji o razmjeni mladih kroz koju su upravo prošli – konkretnije, o stečenim iskustvima, usvojenim vještinama, osjećajima koje su proživjeli, spoznajama kojima su bili izloženi kao i prijateljstvima koja su sklopili i kulturološkim razlikama koje su premostili. Mladi su ujedno radili i na planu tzv. diseminacije ili širenja svijesti društvenim mrežama u svojim državama o provedenom projektu i sličnim projektima koji bi se ubuduće mogli provesti i u Hrvatskoj i u njihovim državama, a s sklopu toga mladi su nam prezentirali i svoje nacionalne volonterske organizacije koje su ih poslale u Hrvatsku. Danas smo također još jednom, na temelju stečenog iskustva, promišljali o prilikama koje pružaju Erasmus+ program i Youthpass certifikat. Zadnji dan prije odlaska sudionika, začinili smo posjetom Slavonskom Brodu kako bismo naše drage, mlade Europljane upoznali s ljepotama ovog hrvatskog grada i upoznali ih s daškom hrvatske svakodnevice.

Bacite pogled na današnju fotogaleriju i proživjet ćete Slavonski Brod kroz perspektivu onih koji s tim gradom prvi puta susreću.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email