DATUM OBJAVE:

PRVI DAN GREENER EU-ROPE (ERASMUS+) RAZMJENE MLADIH

21.09.2022., u Malinu, pod vodstvom udruge Arteco Pavletić, održao se prvi dan GREENER EU-ROPE razmjene mladih u sklopu Erasmus+ programa, sufinanciranog od Europske unije.

U razdoblju od 21.09.2022. do 28.09.2022, udruga Arteco Pavletić u svojim će prostorima u Malinu okupiti mlade iz Hrvatske, Grčke, Španjolske, Rumunjske i Portugala u sklopu GREENER EU-ROPE razmjene mladih u okviru Erasmus+ programa. Okupit ćemo se u svrhu neformalnog obrazovanja europske mladeži o održivom razvoju i zaštiti okoliša kao i u svrhu jačanja međudržavnih veza i osobnih prijateljstava između mladih iz različitih dijelova Europe.

Nadamo se da ćemo ovim projektom potaknuti sudionike na aktivan angažman u svojim zajednicama diljem Europe te da ćemo produbiti osjećaj zajedništva u našoj dragocjenoj europskoj obitelji.

Prvi dan proveli smo u uzbuđenom iščekivanju dolaska svih sudionika nakon čega smo se odmah bacili na probijanje leda različitim igrama upoznavanja i izgradnje timskog duha što smo kraju dana zaokružili zabavom dobrodošlice!

Svakako pratite naše objave kako biste svaki dan ove razmjene mladih mogli pogledati isječke poučnih radionice i zanimljivih druženja koja provodimo, a u kojima ćete nam se i vi u jednom trenutku nadamo se i pridružiti.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email