DATUM OBJAVE:

Posjet našim prijateljima iz Eko Centra Latinovac

Naš klub mladih otišao je na zabavno događanje u organizaciji udruge Eko Centar Latinovac. Bila je to noć ispunjena igrama, ukusnom hranom iz različitih zemalja i upoznavanjem novih ljudi.

Kad smo stigli, svi su bili prijateljski nastrojeni i u zraku se osjećalo veliko uzbuđenje. Igrali smo igre koje su nam pomogle da upoznamo ljude iz različitih mjesta. Bio je to super način da naučimo više o njihovoj tradiciji i oni rade stvari.

Ali najbolji dio je bila hrana! Udruga Eko Centar Latinovac pripremila je veliku trpezu s jelima iz cijeloga svijeta. Probali smo hranu koju nikad prije nismo probali, poput začinjene tajlandske hrane i ukusne talijanske tjestenine. Bilo je to kao avantura s hranom.

Dok smo jeli, razgovarali smo s ljudima iz Latinovca i drugim mladim ljudima iz okolice. Podijelili smo svoje priče i učili o njihovim kulturama. Bila je to noć u kojoj smo slavili koliko je naš svijet drugačiji i zanimljiv.

Ovaj događaj u Latinovcu nam je pokazao da se možemo sprijateljiti i dobro zabaviti dijeleći hranu i učeći jedni o drugima. Otišli smo s novim prijateljima i boljim razumijevanjem nevjerojatnih kultura koje čine naš svijet tako posebnim. Bila je to noć koje ćemo se uvijek sa smješkom sjećati.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email