DATUM OBJAVE:

Početak PRVE Land Art Festival aktivnosti projekta Europskih snaga solidarnosti

Dragi naši prijatelji i pratitelji, obavještavamo vas da je 01.04.2021. započela druga projektna aktivnost “Landart Fest” u sklopu projekta br. 2021-1-HR01-ESC51-VTJ-000037284 Europskih snaga solidarnosti, koja će se održati u Tematskom Parku Pavletić u Malinu, pod vodstvom udruge Arteco Pavletić te će na projektnoj aktivnosti sudjelovati 10 kratkoročnih i jedan dugoročni volonter iz različitih europskih zemalja.

Tijekom projektne aktivnosti, naši mladi volonteri pomagat će se s uređivanjem i održavanje Tematskog Parka Pavletić, sudjelovati u različitim umjetničkim i obrazovnim radionicama, sudjelovati u međusobnoj međukulturalnoj razmjeni, podružiti se s članovima lokalne zajednice u svrhu jačanja prijateljstva Hrvatske s ostalim europskim državama i još mnogo toga.

Glavno događanje ove projektne aktivnosti bit će manifestacija “Landart Fest” kojom ćemo članovima lokalne zajednice dati mogućnost da se okuša u izradi eco-friendly skulptura.

Radujemo se provedbi ove projektne aktivnosti i uzbuđeni smo što ćemo vam moći predstaviti “Landart Fest” manifestaciju!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email