DATUM OBJAVE:

Početak Legend Fest aktivnosti projekta Europskih snaga solidarnosti

Dragi naši prijatelji i pratitelji, obavještavamo vas da je 01.08.2022. počela prva projektna aktivnost “Legend Fest ” u sklopu projekta br. 2021-2-HR01-ESC51-VTJ-000044689 Europskih snaga solidarnosti, koja će se održati u Tematskom Parku Pavletić u Malinu, pod vodstvom udruge Arteco Pavletić te će na projektnoj aktivnosti sudjelovati 12 kratkoročnih te 2 dugoročna volontera iz različitih europskih zemalja.


Tijekom projektne aktivnosti, naši mladi volonteri pomagat će se s uređivanjem i održavanje Tematskog Parka Pavletić, sudjelovati u različitim umjetničkim i obrazovnim radionicama, sudjelovati u međusobnoj međukulturalnoj razmjeni, podružiti se s članovima lokalne zajednice u svrhu jačanja prijateljstva Hrvatske s ostalim europskim državama i još mnogo toga.


Glavno događanje ove projektne aktivnosti bit će manifestacija “Legend Fest” kojom ćemo lokalnu zajednicu uvesti u svijet mistike i bajke.


Radujemo se provedbi ove projektne aktivnosti i uzbuđeni smo što ćemo vam moći predstaviti “Legend Fest ” manifestaciju!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email