DATUM OBJAVE:

Početak Interactive Theme Park aktivnosti projekta Europskih snaga solidarnosti

Dragi naši prijatelji i pratitelji, obavještavamo vas da je 07.06.2022. počela prva projektna aktivnost “Interactive Theme Park ” u sklopu projekta br. 2021-2-HR01-ESC51-VTJ-000044689 Europskih snaga solidarnosti, koja će se održati u Tematskom Parku Pavletić u Malinu, pod vodstvom udruge Arteco Pavletić te će na projektnoj aktivnosti sudjelovati 12 kratkoročnih i dva dugoročna volontera iz različitih europskih zemalja.

Tijekom projektne aktivnosti, naši mladi volonteri pomagat će se s uređivanjem i održavanje Tematskog Parka Pavletić, sudjelovati u različitim umjetničkim i obrazovnim radionicama, sudjelovati u međusobnoj međukulturalnoj razmjeni, podružiti se s članovima lokalne zajednice u svrhu jačanja prijateljstva Hrvatske s ostalim europskim državama i još mnogo toga.

Glavno događanje ove projektne aktivnosti bit će manifestacija “Interactive Theme Park”, kojom se šetnjom kroz park sudjeluje interaktivno sa volonterima koji opisuju značenje ukrasa, skulptura i biljaka uključujući i lokalno stanovništvo.

Radujemo se provedbi ove projektne aktivnosti i uzbuđeni smo što ćemo vam moći predstaviti “Interactive Theme Park ” manifestaciju!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email