DATUM OBJAVE:

Početak “Land Art Fest” aktivnosti projekta Europskih snaga solidarnosti

Dragi naši prijatelji i pratitelji, obavještavamo vas da je počela druga projektna aktivnost “Land Art Fest”, ovoga puta u sklopu projekta br. 2022-1-HR01-ESC51-VTJ- 000080251 Europskih snaga solidarnosti, koja će se održati u Tematskom Parku Pavletić u Malinu, pod vodstvom udruge Arteco Pavletić te će na projektnoj aktivnosti sudjelovati 12 kratkoročnih te 2 dugoročna volontera iz različitih europskih zemalja.

Tijekom trajanja projekta, naši mladi volonteri će uložiti svoje vrijeme i napore u uređivanje i održavanje Tematskog Parka Pavletić. Imat će priliku sudjelovati u nizu umjetničkih i obrazovnih radionica, čime će proširivati svoje znanje i vještine. Kroz međukulturalnu razmjenu, volonteri će razvijati razumijevanje i poštovanje prema različitim kulturama. Također će se družiti s članovima lokalne zajednice, s ciljem jačanja odnosa Hrvatske s drugim europskim zemljama.

Glavno događanje ove projektne aktivnosti bit će manifestacija “Land Art Fest” koja će omogućiti posjetiteljima da zakorače u prirodno-umjetničku oazu koju smo za njih pripremili.

S nestrpljenjem iščekujemo realizaciju ovog projekta i oduševljeni smo što ćemo imati priliku podijeliti s vama iskustvo “Land Art Fest” manifestacije!

Projekt je financirala Europska unija – Europska komisija.

Ova objava izražava isključivo stajalište Udruge Arteco Pavletić i Europska komisija se ne može smatrati odgovornom pri uporabi informacija koje se u njoj nalaze.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email