DATUM OBJAVE:

Početak “Christmas Lights” aktivnosti projekta Europskih snaga solidarnosti

Dragi naši prijatelji i pratitelji, obavještavamo vas da je počela druga projektna aktivnost “Christmas Lights”, ovoga puta u sklopu projekta br. 2022-1-HR01-ESC51-VTJ- 000080251 Europskih snaga solidarnosti, koja će se održati u Tematskom Parku Pavletić u Malinu, pod vodstvom udruge Arteco Pavletić te će na projektnoj aktivnosti sudjelovati 12 kratkoročnih te 2 dugoročna volontera iz različitih europskih zemalja.

Tijekom projektne aktivnosti, naši mladi volonteri pomagat će se s uređivanjem i održavanje Tematskog Parka Pavletić, sudjelovati u različitim umjetničkim i obrazovnim radionicama, sudjelovati u međusobnoj međukulturalnoj razmjeni, podružiti se s članovima lokalne zajednice u svrhu jačanja prijateljstva Hrvatske s ostalim europskim državama i još mnogo toga.

Glavno događanje ove projektne aktivnosti bit će manifestacija “Christmas Light” kojom ćemo posjetitelje i volontere uvesti u božićni duh.

Radujemo se provedbi ove projektne aktivnosti i uzbuđeni smo što ćemo vam moći predstaviti “Christmas Light ” manifestaciju!

This image has an empty alt attribute; its file name is LENTA-ESS-1-1024x102.jpg

Projekt je financirala Europska unija – Europska komisija.

Ova objava izražava isključivo stajalište Udruge Arteco Pavletić i Europska komisija se ne može smatrati odgovornom pri uporabi informacija koje se u njoj nalaze.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email