DATUM OBJAVE:

ODRŽAN ČETVRTI “PARTNERSKI SASTANAK” PROJEKTA “UMJETNOST ČITANJA”

U srijedu, 14.06.2023., s početkom u 10:00 sati, u prostorima Udruge gluhih i nagluhih Nova Gradiška, u Novoj Gradiškoj, održao se četvrti partnerski sastanak udruge Arteco Pavletić i Udruge gluhih i nagluhih Nova Gradiška o zajedničkoj provedbi projekta Europske unije sufinanciranog iz Europskog socijalnog fonda, „Umjetnost čitanja“, UP.02.1.1.15.0021.

Četvrtom partnerskom sastanku projekta prisustvovali su zakonski zastupnik udruge Arteco Pavletić Zoran Pavletić i voditelj projekta Kristijan Vrlazić, kao i zakonski zastupnik Udruge gluhih i nagluhih Nova Gradiška, Josip Bošnjak. Izvoditeljica aktivnosti, Daliborka Dakić, bila je odsutna.

Sastanak je započeo pregledom do sada provedenih projektnih aktivnosti i koordinacijom završnih koraka za dokumentaciju (uključujući “Mjesec Harry Pottera”, “Učionica znakovanja” i “Mjesec književnosti nacionalnih manjina”).

Nakon toga, razmatrane su nadolazeće aktivnosti, uključujući uključivanje češke nacionalne manjine u program i zaključivanje programa “Učionica znakovanja”. Također, dogovoreni su detalji za “Završnu konferenciju” i promidžbene aktivnosti u završnoj fazi projekta.

U konačnici, sastanak je bio posvećen planiranju za uspješno dovršenje projekta.

Više o projektu „Umjetnost čitanja“ možete pročitati na web stranici udruge Arteco Pavletić: https://arteco.hr/eu-projekti/umjetnost-citanja/

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email