DATUM OBJAVE:

Najnovije u Artecovoj ponudi – izleti, događanja & proizvodi!

Dragi naši čitatelji i pratitelji s oduševljenjem vas obavještavamo o novostima koje su sadržane u ponudi Udruge Arteco Pavletić.

Kao što već znate, Arteco je svoj rad financirao kroz donacije te javne pozive općina i gradova, no potpisivanjem Ugovora o dodijeli bespovratnih sredstava za projekte financirane iz Europskog socijalnog fonda u sklopu programa 2014-2020 pod nazivom „Inovacije u art dizajnu“ odlučio je napraviti iskorak te transformirati svoje poslovanje prema društveno-poduzetničkim načelima. Na taj način dobili smo priliku ostvariti svoju vlastitu financijsku održivost prodajom svojih proizvoda i usluga temeljenim na društveno poduzetničkim načelima  kod kojih se višak prihoda većim djelom, minimalno 75 % ili u cijelosti ulaže za dobrobit zajednice.

Promjenom statuta, Arteco je ujedno promijenio i gospodarske djelatnosti te od prošle godine možemo obavljati društveno poduzetničke djelatnosti poput:

  • savjetovanja u vezi s poslovanjem i upravljanjem,
  • organiziranje koncerata, seminara, priredbi, revija, izložbi, festivala,
  • pružanje turističkih usluga,
  • prodaja svojih proizvoda.

Arteco turističke usluge pruža u pogledu smještaja, robinzonskog turizma, iznajmljivanja opreme i ustupanje imovine u vlasništvu udruge, djelatnosti zabavnih i kulturnih sadržaja u Tematskom parku Pavletić koji odiše svjetskom, staroslavenskom i hrvatskom mitologijom.

Ponuda sadrži jednodnevne i višednevne izlete koji uključuju zabavne i gastro sadržaje i team building.

  • smještajni kapaciteti za 50 osoba u kućicama uređenim u robinzonskom stilu (gradnja umjetnički oblikovanih eko hobitskih kućica )
  • sastoji se od tri hobitske kuće (jedna velika i dvije male), vanjske kuhinje, terena za rekreaciju, terena za roštiljanje, tri velike sjenice
  • uređeno je umjetničkim skulpturama, različitim stablima s plodovima te potokom uz koji su postavljene vrtne ležaljke i ljuljačke

Nadahnuti idejom jedinstvenog stvaralaštva izrađujemo različite umjetničke skulpture i predmete, koji su, kao naši finalni produkti, jedinstveni u zemlji i istočnoj Europi. Inspiraciju pronalazimo biblijskim motivima i motivima iz prirode. Prirodi ne uzimamo vrijednost nego ju stvaramo. Naši proizvodi, koji imaju i funkcionalnu svrhu,  svojom imitacijom prirode savršeno se uklapaju u svaki prostor.

Za sve informacije i upite, stojimo Vam na raspolaganju upitom na službenoj stranici udruge www.arteco.hr , web stranici na kojoj možete kupiti proizvod, rezervirati uslugu ili zatražiti ponudu https://usluge.arteco.hr/, te obraćenjem na službeni mail udruge arteco.sb@gmail.com.

Zaronite i upoznajte svijet umjetnosti na inovativan i apstraktan način, a mi vas s uzbuđenjem očekujemo!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email