DATUM OBJAVE:

Artecu dodijeljen ugovor za financijsku potporu za projekte usmjerene mladima

Središnji državni ured za demografiju i mlade, u srijedu 07. prosinca 2022. g. svečano je dodijelio ugovore za projekte usmjerene mladima za financijsku potporu iz raspoloživih sredstava dijela prihoda od igara na sreću i Državnog proračuna za 2022. godinu.

Aktivno sudjelovanje mladih u društvu,  savjetovanje i informiranje mladih, organizacija slobodnog vremena mladih i podrška inicijativama mladih u zajednici, povećanje znanja i vještina, zapošljivosti i konkurentnosti na tržištu rada te prevencija ulaska u NEET kategoriju neka su od interventnih područja koja su vrednovana u projektima, posebice za kategoriju mladih iz ruralnih područja.

Udruga Arteco zahvaljuje na još jednoj u nizu pruženih prilika koje će joj pomoći u ostvarenju vizije za poboljšanje kvalitete života mladih iz ruralnih sredina u Brodsko-posavskoj županiji.

Više informacija možete pronaći ovdje:

https://demografijaimladi.gov.hr/vijesti-4693/svecano-dodijeljeni-ugovori-za-projekte-usmjerene-mladima-za-financijsku-potporu-iz-raspolozivih-sredstava-dijela-prihoda-od-igara-na-srecu-i-drzavnog-proracuna-za-2022-godinu/6677

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email