O tematskom parku

Upoznajte se s našim tematskom parku i njegovim čarima

Umjetnički raj u srcu prirode

Središnja točka cijele naše djelatnosti

Park skulptura zamišljen je kao mjesto gdje se umjetnost stvara i izlaže u prirodi koristeći prirodne materijale poput starog drva, naplavina, panjeva loze i maslina. Skulpture su tematski raspoređene, s najistaknutijom cjelinom “Slavonski konji od slavonske loze”. Unikatne skulpture od vinove loze izrađujemo jedino mi, a mogu se vidjeti širom Hrvatske, s najvećom kolekcijom u našem parku. Park nudi mogućnost sudjelovanja u njegovom izgradnji i uređenju za sve zainteresirane, te okuplja gostujuće umjetnike. Inspirativno djeluje na posjetitelje i služi kao edukativni centar za kreativne osobe željne novih znanja.

Rekreacija i edukacija

Raznolika ponuda proizvoda i usluga

U tematskom parku nudimo jedinstven robinzonski smještaj s odmorišnim i radnim prostorima te prilagođenim jelovnikom. Park je idealno ishodište za jednodnevne izlete ili višednevne posjete starinskim imanjima, prirodnim ljepotama i avanturističkim stazama. Pružamo prostor za školske ekskurzije, team building, obiteljska druženja i okupljanja prijatelja. Organiziramo edukativne radionice obrade drveta i poslovnih vještina važnih za poduzetništvo i društveno poduzetništvo. Također nudimo razne drvene suvenire koje sami izrađujemo, a posjetitelji imaju priliku izraditi vlastite suvenire i ponijeti ih kao uspomenu ili poklon.

Robinzonski smještaj

Uživajte u jedinstvenom iskustvu robinzonskog smještaja u prirodi, idealnom za bijeg od svakodnevice i potpuni mir.

Raznovrsni izleti

Naša lokacija je savršeno ishodište za raznovrsne izlete, istraživanje prirode i kulturnih znamenitosti u okolici.

Poslovne radionice

Organiziramo poslovne radionice koje potiču inovativnost i timski rad, pružajući inspirativno okruženje za profesionalni razvoj.

Umjetničke radionice

Nudimo umjetničke radionice koje potiču kreativnost i izražavanje, idealne za sve uzraste i razine iskustva.

Prostori za događanja

Naši prostori su savršeni za organiziranje događanja, od korporativnih sastanaka do privatnih proslava u predivnom prirodnom okruženju.

Drveni suveniri

Pogledajte našu ponudu ručno izrađenih drvenih suvenira, savršenih za poklone ili uspomene na naš tematski park.